این سؤال کسانی است که در عرصه سئو هم تجربه پیدا کرده اند و هم از هوش و زکاوت بیشتری نسبت به دیگران برخوردارند پس اگر در حال مطالعه این نوشته هستید بدانید که دارای هوش بالایی هستید چون لینک سازی خود به یک تخصص درآمده و دلایل آن را در ذیل بیان خواهم نمود.
ممکن است از خود سؤال کرده باشید که در میان انواع و اقسام سایت های موجود مسلماً تأثیر لینک های آنها نیز به اندازه تنوع در نوع ساختار آنها متفاوت خواهد بود و حالا من از کدام نوع لینک سازی برای سایتم استفاده کنم؟ آیا وبلاگ های شخصی بسازم و به سایت خودم با کلمات کلیدی مورد نظر لینک دهم؟ آیا از سایت های خبری رپورتاژ بگیرم؟ آیا از لینک های سایدبار استفاده کنم؟ در شبکه های اجتماعی لینک سازی کنم؟….
همانطور که می بینید تنوع لینک سازی به حدی زیاد شده که نیاز داریم یک استراتژی مناسب و نسبتاً قوی برای لینک سازی داشته باشیم که هم در وقت صرفه جویی کنیم و هم در هزینه.
تجارب سال ها در بهینه سازی موتورهای جستجو و لینک سازی نشان داده که اولاً باید از درج لینک به اشکال زیر خودداری شود:
از درج لینک بیش از 10 عدد در صفحاتی از سایت های دارای بازدید نسبتاً زیاد که در دایرکتوری ها قبلاً ثبت و ایندکس شده اند به شدت پرهیز کنید.
از درج لینک در سایدبار سایت هایی که قبلاً ایندکس شده اند و دارای صفحات بیش از 1000 در گوگل هستند به صورت روزانه پرهیز کنید.
پس از اینکه از اینگونه لینک سازی ها دوری کردید حال نوبت به دستورالعمل درج لینک به صورت امن و ارزان می رسد:
قبل از درج لینک در هر سایتی ابتدا صفحات مشابه را در گوگل جستجو و از ایندکس شدن آنها مطمئن شوید.
دایرکتوری های آزاد مانند وبلاگ ها و سایت های دانشگاهی که دارای بخشی بنام بلاگ برای درج مطالب هستند بهترین مکان برای لینک سازی است ولی برخی از وبمستران اینگونه صفحات را با کد نو ایندکس از جستجوی گوگل حذف می کنند پس قبل از درج مطلب و اتلاف وقت بند اول را چک کنید.
معمولاً شبکه های اجتماعی دارای زمان بسیار زیاد ایندکس هستند بنابر این قبل از اینکه وقت خود را تلف کنید و مثلاً در تویتر یا فیسبوک شروع به لینک سازی می کنید از ایندکس شدن آن مطمئن شوید که بنده معتقدم اینگونه شبکه های اجتماعی برای لینک سازی مناسب نیستند و تنها برای افزایش بازدید می توان از آنها بهره برد.