چرا خسروی وفا یک انتخاب درست است؟

از اواخر دهه ۶۰ که کم کم ورزش مان تجربه برگزاری مجامع ورزشی را مشق کرد تا همین عصر یکشنبه، بی شک این رقابتی ترین مجمع انتخاباتی بود. اینکه سرنوشت مهمترین کرسی انتخابی ورزش کشور در رقابتی اینچنین فشرده و فقط با تفاوت یک رای رقم بخورد.
باید به مهدی علی نژاد و کمپین انتخاباتی او برای این اعتماد مجمع تبریک گفت و البته چه مبارک است انتخاب محمود خسروی وفا به ریاست کمیته ملی المپیک. از میان گزینه های حاضر در این رقابت، محمود خسروی وفا ویژگی هایی دارد که می تواند او را گزینه اصلح برای کمیته ملی المپیک در عصر پس از ریاست رضا صالحی امیری کند. خسروی وفا پر است از تجربه . تجربه شناخت حاکمیت ، ورزش و دسته بندی های مختلف سیاسی و ورزش. او حالا ۴ دهه در ورزش جانبازان و کمیته ملی پارالمپیک ایران تجربه داشته. همیشه بی کمترین حاشیه، پروپاگاندا و با تعامل سازنده تشکیلات تحت مدیریتش را پیش برده.
اگرچه ادبیات سیاسی را بهتر از همه می شناسد اما بی نهایت پرهیز داشته از سیاست زدگی و کار شعاری سعی کرده با ورزشکارانش مثل یک خانواده باشند.
از روزهایی که میزبان رفقای جانبازش در تیم های ملی و افتخار آفرینی در المپیک بود تا بعدتر که قهرمانان معلول به مدال آوران پر افتخار پارالمپیک مان بدل شدند، حاج محمود سعی کرد خانواده اش را پدری کند. اسیر طیف بندی ها نبود و فارق از حزب بندی گروه های رایج همه بزرگان ورزشی را در کنارش داشت . از مهرآیین بزرگ تا آقا مصطفی داوودی . او برایش توانمندی ها مهم بود نه طیف بندی و همین ابزار موفقیت و محبوبیتش شد. او که عادت دارد خود را کارگر ورزش بنامد با تمام وجود و توان کار می کند و واقعا نشان داده یک مدیر توانمند است. امیدوارم حضورش در راس کمیته المپیک هم حلقه ای برای اتحاد و تعامل باشد و شاهد جذب حداکثری همه قهرمانان ورزشی و مدیران توانمندمان فارغ از هر جبهه بندی و این دو قطبی های کاذب باشیم.
اینکه او ناخدای کشتی ورزش در مسیر موفقیت در عرصه های بین المللی باشد.
در سال های گذشته دسیسه ها برای محدودسازی و انزوای ورزش ایران، بیشتر و بیشتر شده اند اما او باید بتواند مسیر تعامل عزتمند در مقام مسئول دیپلماسی ورزش کشور در پیش بگیرد .
شاید یکی از سختی های فعالیت محمد خسروی وفا نشستن روی صندلی رضا صالحی امیری باشد. مدیری با سابقه طولانی فرهنگی که گام های بزرگی در توسعه فیزیکی و مستندسازی تاریخ شفاهی، تجهیز و گسترش موزه المپیک، ایجاد ارتباطات دیپلماتیک برای خروج ورزش ملی از انزوا و البته ثبت تاریخ شفاهی ورزش کشور برداشته است.
حالا خسروی وفا باید همزمان با تداوم این گام‌های مثبت صالحی امیری با تمرکز بیشتر بر توسعه متوازن ورزش های المپیکی ، برنامه هایی گام به گام با فدراسیون ها بر دارد و نسلی نو از قهرمانان تربیت شوند تا سکوهای افتخار المپیک به تسخیر ورزش ایران در آیند.
برای او و هیات رئیسه جدید کمیته ملی المپیک ایران آرزوی موفقیت دارم و خسته نباشیدی می گویم به رضا صالحی امیری و همکارانش برای این ۵ سال مدیریت موفق در کنترل حاشیه ها.

258 258