چالشهای محیط زیستی باید با استفاده از ظرفیتهای استانها رفع شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ توانمندیهایی منطبق با نیازهای هر منطقه و استان که به دلیل شناخت درست چالشها و ظرفیتهای موجود میتواند بهترین گزینه برای حل مشکلات کشور بر اساس دانش و تخصص مورد نیاز باشد. این ظرفیت انسانی و تخصصی کارآمدترین بازو و ظرفیت برای مدیران کشور است با کمک آنها به شکل بومی به نیازها پاسخ دهند.
یکی از مشکلات موجود در کشور که سالها است ظرفیتهای ملی را درگیر خود کرده، چالشهای محیط زیستی است که هم طبیعت را تخریب می کند و هم صدمات جبران ناپذیری به سلامت مردم می زند. این مشکلات که در اثر تغییرات اقلیمی هر سال بیشتر می شود؛ نیازمند نگاه ویژه و تخصصهای بومی است تا رفع شوند.
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در همین راستا و برای توسعه فناوریهای زیستی کارآمد در حوزه محیط زیست؛ اقدام به عملیاتی کردن 20 پروژه استانی در این حوزه کرده است تا با کمک شرکتهای دانشبنیان و نیروهای استانی، مشکلات محیط زیستی پراکنده در هر منطقه و اقلیم را حل کند.
ایجاد 20 پایلوت فناوری در حوزه هایی چون «بیوتکنولوژی محیط زیست»، «تصفیه فاضلاب»، «بیولاستیک»، «بیوکمپوست»، «اسید هیومیک»، «بیوسنسورها»، «مالچهای زیستی»، «پالایشگاه زیستی پسماند و پسابهای نیشکر»، «کشت علوفه شورپسند»، «پرورش ماهی با زهآب»، و غیره برنامههایی است که در ستاد برای رفع این مشکلات مدنظر قرار دارد تا با کمک این پروژه ها تاب آوری ملی ارتقا یابد و در کنار اشتغالزایی پایدار در مناطق مختلف کشور، رونق اقتصادی هم محقق شود.
انتهای پیام/
آیا این خبر مفید بود؟
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف