عرض اندام دانشبنیانها در مناطق آزاد تجاری و صنعتی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا؛ سعید محمد درطی سخنانی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری گفت: یک حرکت جدیدی برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان شکل گرفته و این تفاهمنامه فعالیت شرکتهای دانشبنیان در مناطق آزاد را تسهیل میکند.
وی افزود: مناطق آزاد ظرفیت بالایی دارد به خصوص با حضور بخش خصوصی اکثریت فعالیت این مناطق آزاد انجام شده است و پارسال میزان صادرات از میزان واردات در این مناطق بیشتر شد.
وی تاکید کرد: صادرات یعنی کیفیت یک محصول که نیازمندی روز جوامع باشد و محصولات متنوعی را عرضه کند و در همین رابطه اهمیت شرکت دانش بنیان بیش از پیش خود را نشان میدهد و ما در پی آن هستیم.
وی افزود: در ۹ ماهه منتهی به خرداد ۳۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این مناطق شکل گرفته و سرمایهگذاری خوبی است و این تفاهمنامه مبنای آن این است که بتواند شرکتهای دانش بنیان را معرفی کند و حمایتهای لازم از بُعد علمی و فنی را برای شرکتهای دانشبنیان است انجام شود.
وی در ادامه تاکید کرد: ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در مناطق آزاد مجوز فعالیت دریافت کردند و ۳۳ منطقه ویژه اقتصادی در مناطق آزاد وجود دارد که بخش عمدهای از مناطق آزاد کشور ما را محسوب میشوند و مناطق ویژه دارای ظرفیت بالایی از تنوع محصولات شرکتهای فناور هستند.
در ادامه ستاری گفت: شرکتهای دانش بنیان یک بخشی از اقتصاد محسوب میشود.
وی افزود: فروش شرکتهای دانشبنیان ما به ۵۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده و فعالیت این شرکتها توسعه یافته است و برخی از شرکتها و در مناطق آزاد مستقر هستند.
وی گفت: هم اکنون باید بتوانیم اکوسیستمی آزاد ایجاد کنیم و باید زیست بوم را توسعه دهیم و نگاه جدید باید در مناطق آزاد ایجاد شود.
ستاری افزود: شرکتهای بزرگی در بازار صادراتی کار میکنند و خانه صادرات در کشورهای مختلف قابلیت خوبی را در اختیار ما قرار دادند.
وی در ادامه تاکید کرد: در حوزه استقرار و حمایتهای مالی در بخش صادرات، راه اندازی خانه خلاق توسط بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در مناطق آزاد ظرفیت خوبی محسوب میشود.
وی افزود: هم اکنون ما شاهد هستیم که شرکتهای دانش بنیان ایران در مناطق آزاد کیش و قشم و نزدیک مرزهای کشور مستعد به فعالیت هستند.
انتهای پیام/
آیا این خبر مفید بود؟
نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف