انتظار جامعه ورزش چوگو از رسانه ملی

به  گزارش خبرگزاری برنا از تهران و به نقل از روابط عمومی انجمن ورزشی چوگوی فدراسیون ورزشهای همگانی؛ طالب رجب پور رییس ورزش چوگوی کشور در ابتدای این دیدار ضمن قدردانی از معاون امور استانهای سازمان صدا و سیما گفت؛

ما میراث دار یک ورزش کهن و باستانی هستیم که از محدود بازی های اصیل و قدیمی است که ارزان قابل دسترس است.و آمیختگی آن با فرهنگ ،تاریخ وتمدن ایرانی به مدد مانایی آن آمده است.

طالب رجب پور ادامه داد: هدف ما در چوگو آشنا کردن سراسر مردم  از دورافتاده ترین   روستا تا ‌شهرهای بزرگ کشور عزیزمان با این داشته غنی فرهنگی ،تاریخی تمدنی است که جزء ارزانترین ورزش های ایرانی و ریشه تعدادی از ورزشهای وارداتی از این بازی ایرانی است.

طالب رجب پوراظهار داشت: انتظار جامعه بزرگ ورزش چوگوی کشور ازمعاون امور استانهای رسانه ملی خواست تا از ظرفیت های رسانه ملی در مراکز استان ها برای  توسعه و گسترش این ورزش اصیل ایرانی در سطح کشور می باشد.

 عابدینی معاون امور استانهای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت؛ خرده فرهنگ ها،آداب‌ و رسوم اهمیت دارند ورسانه ملی ضمن تأکید بر حفظ آن‌ها به عنوان داشته های فرهنگی، نگاه ویژه ای نیز بدان ها دارد.

وی پس از استماع درخواست رییس انجمن ورزشی چوگو ادامه داد:  هماهنگی لازم با مراکز  استان ها انجام می شود که در جهت تهیه خبر، گزارش و فیلم مستند از  مسابقات و بازی های چوگو در سطح ملی و استانی  همکاری داشته باشند و در صورت نیاز از شبکه های  استانی  و مستند که خاستگاه اصلی این مقوله ها است برای کمک به گسترش این ورز‌ش  استفاده شود.

معاون امور استانهای سازمان صدا و سیما ادامه داد :چوگو با توجه به تاثیرات فرهنگی  وتاریخی که در سطح کشور دارد می‌تواند برای ایجاد شور و نشاط  در جامعه مفید باشد.

دکتر عابدینی افزود؛رسانه ملی منبعد در صدد افزایش خط سبزهاست و خط قرمز هاکم‌رنگ خواهند شد و اینکه چه چیزهایی پخش شود که برافرایش شور ونشاط جامعه بیفزاید.

دکتر عابدینی همچنین گفت؛ بدنبال حفظ وتقویت خرده فرهنگ ها در سطح جامعه  هستیم  و ورزش باستانی چوگو هم جزء این برنامه هاست  که برای گسترش وحفظ این میراث فرهنگی و تاریخی از ظرفیت‌های رسانه‌ای استفاده خواهیم کرد.

کوهستانی دبیر ورزش چوگو  در خصوص حفظ و اهمیت فرهنگ و ایجاد شور نشاط در جامعه گفت: با توجه به پتانسیل های ورزش چوگو که نشأت گرفته از فرهنگ و آداب و رسوم اقوام مختلف ایران است، می تواند شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه ایجاد نماید.

کوهستانی ادامه  داد :برای توسعه وگسترش این ورزش در کشور و جهان  نیاز به بیشتر  دیده شدن  این ورزش داریم که با حمایت های این مقام محترم و استفاده از ظرفیت های رسانه ملی این ورزش اصیل ایرانی را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

دبیر ورزش چوگوهمچنین افزود : چوگو در کشورهای افغانستان، پاکستان،تاجیکستان، ترکمنستان، آذربایجان، ترکیه و اقلیم کردستان عراق هم رایج است  وبصورت غیر رسمی با آنها ارتباط گرفتیم ومیخواهیم  سفیر فرهنگ ورزش اصیل ایرانی در سطح منطقه باشیم.

وی همچنین گفت  :بدنبال ثبت جهانی این بازی باستانی در یونسکو به نام کشور عزیزمان ایران است

قبل از  آنکه کشوری این بازی را اصیل ایرانی را به نام خود ثبت کنند.

حجت الاسلام شهرام مراد مرزه رییس امور فرهنگی و مسئولیت اجتماعی ورزش چوگو گفت:

فرهنگ و فرهنگ سازی یکی از شاخصهای کشورهای توسعه یافته است لذا برای رشد کردن الویت مان،بایدفرهنگ باشد چراکه خاصیت فعالیت در حوزه فرهنگ به اقتصاد ،سیاست واجتماع ضریب می‌دهد و آن ها را ارتقاء می‌دهد بنابراین بخواهیم رشد کنیم باید فرهنگ مبنا و اصل باشد برای اینکه کمک دهنده وتوسعه بخش است حتی به ورزش چوگو که یک بازی فرهنگی ،تاریخی وتمدنی است.

 

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف